Winkelwagen Geen producten

Sigmapearl Clean Matt 10L Alle Kleuren

Sigmapearl Clean Matt 10L Alle Kleuren
Sigmapearl Clean Matt 10L Alle Kleuren
0 Reviews | Review toevoegen

SIGMAPEARL CLEAN MATT WIT NIEUW Glanst niet op na reinigen Goed reinigbaar Lange open-tijd Oplosmiddelvrij Prettige verwerking Professionele schilderskwaliteit Schrobvast klasse 1 Uitstekende vloeiing

€ 249,55 *
€ 163,17 *
Prijs per 10 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

SIGMAPEARL CLEAN MATT WIT NIEUW Glanst niet op na reinigen
Goed reinigbaar
Lange open-tijd
Oplosmiddelvrij
Prettige verwerking
Professionele schilderskwaliteit
Schrobvast klasse 1
Uitstekende vloeiing
Voor binnen
Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's
Sigmapearl Clean Matt omschrijving
Sigmapearl Clean Matt muurverf is een uitstekend reinigbare matte verf die bestand is tegen het intrekken van vlekken. Glanst na reinigen niet op en behoudt haar matte uitstraling.Sigmapearl Clean Matt is een uitstekend reinigbare en desinfecteerbare muurverf met Easy Clean Technologie voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie.

Gebruiksdoel
Voor het afwerken van wanden in ruimten die regelmatig gereinigd worden, zoals in ziekenhuizen, zorginstellingen, levensmiddelbehandelende en -verwerkende bedrijven of industrie‘n, scholen, kinderdagverblijven, horecagelegenheden, woonruimten, keukens, gangen en badkamers.

Toepassing
Toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters.

LET OP:
De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

LET OP:
Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund).
De meeste verontreinigingen kunnen verwijderd worden met lauw water en een zachte doek.
Voor het verwijderen van hardnekkige verontreinigingen, zoals van wijn, ketchup en koffie, wordt Sigmapearl Cleaner aanbevolen.
Geadviseerd wordt deze hardnekkige verontreinigingen zo spoedig mogelijk te verwijderen.
Sigmapearl Cleaner is getest op het verwijderen van een groot aantal verontreinigingen, met een succesvol resultaat.
Het kan echter mogelijk zijn dat bepaalde zeer hardnekkige verontreinigingen zich moeilijk laten verwijderen en enigszins zichtbaar blijven.
Een bekrassing met ballpoint kan niet verwijderd worden. Het gaat hier namelijk om een mechanische puntbelasting, waardoor het verfoppervlak beschadigd wordt. Wij raden aan om geen microvezel doek te gebruiken in verband met de schurende werking van dit materiaal.


Extra informatie over Sigmapearl Clean Matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpastaÕs voor een jarenlange bescherming.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Voor 20:59 uur besteld, volgende dag in huis!* Geen verzendkosten vanaf €40

 

* = prijzen zijn inclusief BTW