Bison Acrylaatkit Wit 30 Minuten -150ml/Hangtube

Bison Acrylaatkit Wit 30 Minuten -150ml/Hangtube
Bison Acrylaatkit Wit 30 Minuten -150ml/Hangtube

BISON ACRYLAATKIT WIT 30 MINUTEN -150ML/HANGTUBEHoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en s

Standaard levertijd

1-2 dagen levertijd i.v.m. drukte

€ 4,49 *
€ 3,82 *
Prijs per 0,15 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

BISON ACRYLAATKIT WIT 30 MINUTEN -150ML/HANGTUBEHoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren. Na 30 minuten overschilderbaar en strak afmesbaar. Binnen en buiten toepasbaar. (Acrylaatkit is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen. Gebruik hiervoor Bison siliconenkit).

Toepassingsgebied:

Het afdichten van weinig werkende voegen, naden en kieren bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, lambrisering, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. Ook geschikt voor het afdichten van scheuren en barsten in muren. Hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout en de meeste overige poreuze ondergronden. Hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E en siliconen. De kit kan op een later tijdstip eventueel overschilderd worden.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120 | 1042AZ Amsterdam