Klantenservice / Bezorgen

Klantenservice

Klik bij het artikel van uw keuze op de bestelknop. Vul je gegevens in en kies de betalingsmethode. Rond de bestelling af door op 'bestelling plaatsen' te klikken.

Bezorgen

De meeste artikelen heeft u binnen 1 werkdag al in huis, mits voor 21:00 besteld. Mocht er echter een leveringsprobleem zijn dan zal onze klantenservice contact met u opnemen per mail .

Orders groter dan € 250 en in  omgeving Amsterdam  , Den Haag ,Rotterdam , Utrecht ,Amersfoort , Almere , Lelystaad , Alkmaar , Haarlem , Naarden , Bussum wordt binnen 24  uur  bezorgd door ons eigen  transporteur.

Bezorgen door PostNL of DHL 

U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden.

Als u de eerste keer niet thuis bent zal PostNL/DHL  het pakket de zelfde dag nogmaals aanbieden. Na de tweede poging brengt PostNL/DHL  uw bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Het pakket blijft hier drie weken liggen en gaat daarna retour naar de afzender.

Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden indien verzeklerd door uw. 

Bekijk meer informatie op de website van PostNL »

Mocht er echter een leveringsprobleem zijn dan zal onze klantenservice contact met u opnemen, of de aangepaste leveringsdatum acceptabel is.
 GRATIS Bezorgen boven € 50.00 !!! 

Verzendkosten tot  €50 - €5 .95

Verzendkosten

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief € 5,95 verzendkosten. Ophalen in onze winkel is ook mogelijk  op werkdagen tussen 07:00 en 17 uur en zaterdag op afsprak.

Zichttermijn

Voor veel artikelen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, Als u wilt weten of het artikel dat u wenst te bestellen in aanmerking komt voor op zichttermijn en te retourneren is neem dan vooraf contact op met de klantenservice.

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:

  • producten speciaal op kleur gemaakt ( ook RAL 9010 , 9001 en 9003) 
  • producten die speciaal op aanvraag zijn geleverd

 

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120 | Amsterdam