Winkelwagen Geen producten

Zwaluw Hybriseal 2ps Wit -Patroon

Zwaluw Hybriseal 2ps Wit -Patroon
Zwaluw Hybriseal 2ps Wit -Patroon
0 Reviews | Review toevoegen

ZWALUW HYBRISEAL Deze uitstekend overschilderbare hybride beglazingskit en de beste glaskit van Den Braven (Zwaluw Hybriseal¨ 2PS) is een hoogwaardige, zachte en elastische professionele beglazingskit

€ 9,97 *
€ 8,95 *
Prijs per 0,31 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

ZWALUW HYBRISEAL Deze uitstekend overschilderbare hybride beglazingskit en de beste glaskit van Den Braven (Zwaluw Hybriseal¨ 2PS) is een hoogwaardige, zachte en elastische professionele beglazingskit en afdichtingskit op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Ook de overschilderbaarheid van de hybriseal 2ps is als beste getest in de professionele markt.

Wanneer gebruik je Den Braven Hybriseal 2PS ?

Er zijn veel situatie's waarin je de glaskit Zwaluw Hybriseal 2PS kunt gebruiken, natuurlijk bij afdichtingen van glas in houten kozijnen en dat is ook het meest voorkomende ,maar daarnaast ook zeer geschikt voor het afkitten van plinten, dilatatie voegen buiten, vloer aansluitingen, kozijn aansluitingen enz enz...
Den braven Hybriseal¨ 2PS is door ontwikkeld als universele beglazingskit conform NEN 3576/NPR 3577 en is erg geschikt voor gelaagd glas , enkel-, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas.
Deze beglazingskit is ook prima in te zetten bij het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen, en uitstekend te gebruiken voor het afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen. Eigenlijk overal waar de kitvoeg ook nog overgesschild gaat worden.

Kenmerken:

Uitstekend overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven
Goed bestand tegen UV, vocht, schimmel en weersomstandigheden
Geschikt voor bouw en beglazing
Zowel voor binnen als buiten
KOMO gecertificeerd
in diverse extra kleuren beschikbaar (RAL 9001 /RAL 7016)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Voor 20:59 uur besteld, volgende dag in huis!* Geen verzendkosten vanaf €40

 

* = prijzen zijn inclusief BTW