Winkelwagen Geen producten

sigmapearl plafond supermatt 10L wit

sigmapearl plafond supermatt 10L wit
sigmapearl plafond supermatt 10L wit
0 Reviews | Review toevoegen

SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATT WIT Goed dekkend Oplosmiddelvrij Prettige verwerking Professionele schilderskwaliteit Schrobvast klasse 1 Voor binnen Waterdampdoorlatend Wij mengen uitsluitend met origin

€ 198,90 *
€ 127,30 *
Prijs per 10 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATT WIT Goed dekkend
Oplosmiddelvrij
Prettige verwerking
Professionele schilderskwaliteit
Schrobvast klasse 1
Voor binnen
Waterdampdoorlatend
Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's
Zeer hoge dekkracht
Zeer mat
Sigmapearl Plafond Supermatt - Lichte Kleuren omschrijving
Sigmapearl plafond Supermatt is een zeer matte en superdekkende muur- en plafondverf voor binnen. Kenmerkend is de grote dekkracht van dit product. Ook op grote objecten zorgt deze muur- en plafondverf voor een fraai eindresultaat.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Extra informatie over Sigmapearl plafond Supermatt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpastaÕs voor een jarenlange bescherming.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!* Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!* Geen verzendkosten vanaf €30

 

* = prijzen zijn inclusief BTW