Sigmatex Superlatex Matt 10L Alle Kleuren

Sigmatex Superlatex Matt 10L Alle Kleuren
Sigmatex Superlatex Matt 10L Alle Kleuren

SIGMATEX SUPERLATEX MATT WIT Goed reinigbaar Professionele schilderskwaliteit Reukarm Schrobvast klasse 1 Voor binnen en buiten Waterdampdoorlatend Sigmatex Superlatex Matt omschrijving Sigmatex Super

Standaard levertijd

24 uur

€ 199,05 *
€ 114,95 *
Prijs per 10 LTR

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

SIGMATEX SUPERLATEX MATT WIT Goed reinigbaar
Professionele schilderskwaliteit
Reukarm
Schrobvast klasse 1
Voor binnen en buiten
Waterdampdoorlatend
Sigmatex Superlatex Matt omschrijving
Sigmatex Superlatex Matt is een universele, watergedragen muurverf, die je zowel binnen als buiten kunt aanbrengen. Gemakkelijk te verwerken en schrobvast. Sigmatex Superlatex Matt hecht tevens op ondergronden met een ÔgeslotenÕ karakter, zoals verflagen op basis van alkydhars. Echter, wanneer de gesloten ondergrond zich buiten bevindt of binnen in een vochtige ruimte(bijvoorbeeld badkamer en keuken), wordt de toepassing van Sigmatex Superlatex Matt afgeraden. De combinatie van een gesloten ondergrond met een dampdoorlatende muurverf kan bij vochtbelasting tot onthechting leiden.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Extra informatie over Sigmatex Superlatex Matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpastaÕs voor een jarenlange bescherming.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120 | Amsterdam