Sigma Siloxan Topcoat Matt 10L Alle Kleuren

Sigma Siloxan Topcoat Matt 10L Alle Kleuren
Sigma Siloxan Topcoat Matt 10L Alle Kleuren
0 Reviews | Review toevoegen
SIGMA SILOXAN TOPCOAT MATT WIT -NIEUW Professionele schilderskwaliteit Uitstekend weervastheid en duurzaamheid Voor buiten Zeer hoge dekkracht Sigma Siloxan Topcoat Matt omschrijving Sigma Siloxan Top

Standaard levertijd

24 uur

€ 339,07 *
€ 203,44 *
Prijs per 10 LTR
Aantal: 
Bestellen
 
SIGMA SILOXAN TOPCOAT MATT WIT -NIEUW Professionele schilderskwaliteit
Uitstekend weervastheid en duurzaamheid
Voor buiten
Zeer hoge dekkracht
Sigma Siloxan Topcoat Matt omschrijving
Sigma Siloxan Topcoat Matt is een zeer hoogwaardige gevelverf. Je cre‘ert met dit product een microporeuze topcoat die de gevel slagregendicht maakt. Het waterafstotende karakter vermindert bovendien de kans op aangroei van micro-organismen. Toch is deze afwerklaag sterk waterdampdoorlatend. Sigma Siloxan Topcoat Matt is bijzonder geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen.

Sigma Siloxan Topcoat Matt met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.


Extra informatie over Sigma Siloxan Topcoat Matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpastaÕs voor een jarenlange bescherming.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam 
Letop:
Prijzen in de winkel kan afwijken met paar euro (minder/meer)van de webshop
NU lopen diverse acties!!!