Sigma S2u Nova Traplak Soft Satin 2,5L Lichte Kleuren

Sigma S2u Nova Traplak Soft Satin 2,5L Lichte Kleuren
Sigma S2u Nova Traplak Soft Satin 2,5L Lichte Kleuren

SIGMA S2U NOVA TRAPLAK SOFT SATIN WIT Anti-slip Bestand tegen schoonmaakmiddelen Bestand tegen vetten en vuil Lange open tijd Reukarm Uitstekende vloeiing Watergedragen verf Sigma S2U Nova Traplak Sof

Standaard levertijd

24 uur

€ 179,40 *
€ 125,58 *
Prijs per 2,5 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

SIGMA S2U NOVA TRAPLAK SOFT SATIN WIT Anti-slip
Bestand tegen schoonmaakmiddelen
Bestand tegen vetten en vuil
Lange open tijd
Reukarm
Uitstekende vloeiing
Watergedragen verf
Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin omschrijving
Schilder je trap met de hoogwaardige traplak van Sigma. Sigma S2U Nova Traplak is geschikt voor binnen, watergedragen en op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+ TM technologie. Sigma S2U Nova Traplak is geschikt voor het voor- en aflakken van nieuwe houten trappen en het overschilderen van houten trappen die in het verleden zijn geschilderd met verflagen op basis van acrylaatdispersie of alkydhars.

LET OP: Sigma S2U Nova Traplak Soft-Satin bevat antislipmateriaal. Een zeer gerige hoeveelheid hiervan kan na droging los op het oppervlak komen te liggen.
Na 24 uur droging is dit eenvoudig met een vochtige doek te verwijderen.

LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden.

Sigma S2u Nova Traplak Soft-Satin met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren. Donkere kleuren zijn NIET verkrijgbaar in 2,5 Liter.

Extra informatie over Sigma S2u Nova Traplak Soft-Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpastaÕs voor een jarenlange bescherming.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam 
Letop:
Prijzen in de winkel kan afwijken met paar euro dan de webshop!