Sigma S2u Nova Semi-Gloss 1L Alle Kleuren

Sigma S2u Nova Semi-Gloss 1L Alle Kleuren
Sigma S2u Nova Semi-Gloss 1L Alle Kleuren
0 Reviews | Review toevoegen
SIGMA S2U NOVA SEMI-GLOSS WIT Slijtvast Sneldrogend Sigma S2U Nova Semi-Gloss omschrijving Je ziet het regelmatig rond de deurklink: vuile, beschadigde en soms helemaal weggesleten lak. Huidvetinwerki

Standaard levertijd

24 uur

ÔéČ┬á94,36 *
ÔéČ┬á64,16 *
Prijs per 1 LTR
Aantal: 
Bestellen
 
SIGMA S2U NOVA SEMI-GLOSS WIT Slijtvast
Sneldrogend
Sigma S2U Nova Semi-Gloss omschrijving
Je ziet het regelmatig rond de deurklink: vuile, beschadigde en soms helemaal weggesleten lak. Huidvetinwerking is de oorzaak. Elke keer als een deur wordt vastgepakt blijft een beetje huidvet op de verffilm achter. Dit kleine beetje werkt in op de laklaag en wordt hierin opgenomen. Na langdurige belasting verweekt de laklaag en deze wordt zacht en plakkerig. De lak is dan gevoelig voor vuilaanhechting en wordt gemakkelijk beschadigd. De toegepaste LTA+-technologie in de verf werkt door de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Het schild beschermt de lak tegen huidvet en dagelijks gebruik. Vet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken. En eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak. Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. Sigma S2U Nova is er ook in Mat, Satin en Gloss.

LET OP: Na droging is er nog geen optimale hechting.Deze komt pas tot stand na 4 tot 6 weken.

Extra informatie over Sigma S2U Nova Semi Gloss
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta├Ľs voor een jarenlange bescherming.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam 
Letop:
Prijzen in de winkel kan afwijken met paar euro (minder/meer)van de webshop
NU lopen diverse acties!!!