Sigma S2u Nova Primer 1L Alle Kleuren

Sigma S2u Nova Primer 1L Alle Kleuren
Sigma S2u Nova Primer 1L Alle Kleuren

SIGMA S2U NOVA PRIMER WIT Gemakkelijk te verwerken Leverbaar in vrijwel alle kleuren Professionele schilderskwaliteit Voor binnen Watergedragen verf Wij mengen uitsluitend met originele kleurpastas Si

Standaard levertijd

24 uur

€ 56,68 *
€ 36,68 *
Prijs per 1 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

SIGMA S2U NOVA PRIMER WIT Gemakkelijk te verwerken
Leverbaar in vrijwel alle kleuren
Professionele schilderskwaliteit
Voor binnen
Watergedragen verf
Wij mengen uitsluitend met originele kleurpastas
Sigma S2U Nova Primer omschrijving
Sigma S2U Nova Primer is een watergedragen grondverf voor binnengebruik met een aantal belangrijke eigenschappen. Deze hoogwaardige grondverf hecht niet alleen perfect op hout, maar scoort ook zeer goed op vullend vermogen, dekking en vloei. Zijn sterke isolatievermogen is essentieel voor de behandeling van houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals Merbau. Eenmaal aangebracht, biedt Sigma S2U Nova Primer de basis voor een uitstekende aflaklaag. Sigma S2U Nova Primer is de perfecte grondverf voor Sigma S2U Nova Matt, Sigma S2U Nova Satin, Sigma S2U Nova Semi Gloss en Sigma S2U Nova Gloss.

Extra informatie over Sigma S2U Nova Primer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpastaÕs voor een jarenlange bescherming.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam 
Letop:
Prijzen in de winkel kan afwijken met paar euro dan de webshop!