Sigma Perfect Matt 10L Lichte Kleuren

Sigma Perfect Matt 10L Lichte Kleuren
Sigma Perfect Matt 10L Lichte Kleuren

SIGMA PERFECT MATT W.KLEUR is een universeel inzetbare muurverf voor wanden en plafonds binnen. Speciaal ontwikkeld voor minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwer

Standaard levertijd

24 uur

€ 273,00 *
€ 191,10 *
Prijs per 10 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

SIGMA PERFECT MATT W.KLEUR is een universeel inzetbare muurverf voor wanden en plafonds binnen. Speciaal ontwikkeld voor minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters.

Sigma heeft voor de Sigma Perfect Mat een nieuwe technologie ontwikkeld; Smooth Layer Technology.
Deze unieke technologie zorgt ervoor dat de gerolde banen en aanzetten op een unieke wijze in elkaar overvloeien en na droging niet meer zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt ieder project een perfect egaal eindresultaat en is de droge verffilm eveneens zeer goed bij te werken.

Sigma Perfect Mat is aan te brengen met een kwast of roller. Airles spuiten kan ook. (kijk voor de instellingen on te spuiten op het kenmerkenblad). Sigma Perfect Mat is stofdroog na ca. 1 uur en overschilderbaar na ca. 4 uur.

LET OP: Bij toepassing op een gestructureerde ondergrond zoals metselwerk, structuurpleisters of glasweefselbehang, Sigma Perfect Mat aanbrengen in dunne lagen om te voorkomen dat deze gaat craqueleren. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund)

Extra informatie over Sigma Perfect Matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpastaÕs voor een jarenlange bescherming.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam 
Letop:
Prijzen in de winkel kan afwijken met paar euro dan de webshop!