Sigma Facade Topcoat Satin 1L Alle Kleuren

Sigma Facade Topcoat Satin 1L Alle Kleuren
Sigma Facade Topcoat Satin 1L Alle Kleuren
0 Reviews | Review toevoegen
SIGMA FACADE TOPCOAT SATIN WIT -NIEUW Goed dekkend Professionele schilderskwaliteit Voor buiten Waterdampdoorlatend Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's Sigma Facade Topcoat Satin omschri

Standaard levertijd

24 uur

‚ā¨¬†43,21 *
‚ā¨¬†29,38 *
Prijs per 1 LTR
Aantal: 
Bestellen
 
SIGMA FACADE TOPCOAT SATIN WIT -NIEUW Goed dekkend
Professionele schilderskwaliteit
Voor buiten
Waterdampdoorlatend
Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's
Sigma Facade Topcoat Satin omschrijving
Sigma Fa¬ćade Topcoat Satin is een bijzonder veelzijdige en universele buitengevelverf. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Sigma Fa¬ćade Topcoat Satin kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton.


Sigma Fa¬ćade Topcoat Satin met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.

Extra informatie over Sigma Fa¬ćade Topcoat Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta√ēs voor een jarenlange bescherming.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam 
Letop:
Prijzen in de winkel kan afwijken met paar euro (minder/meer)van de webshop
NU lopen diverse acties!!!