Sigma Facade Topcoat Matt 10 Liter

Sigma Facade Topcoat Matt 10 Liter
Sigma Facade Topcoat Matt 10 Liter
0 Reviews | Review toevoegen
Sigma Facade Topcoat Matt omschrijving Sigma Façade Topcoat Matt is een bijzonder veelzijdige en universele buitengevelverf. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed.

Standaard levertijd

24 uur

€ 360,93 *
€ 245,43 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
 

Sigma Facade Topcoat Matt omschrijving

Sigma Façade Topcoat Matt is een bijzonder veelzijdige en universele buitengevelverf. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Sigma Façade Topcoat Matt kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton.

Met Quick Rain Resistance: al regenbestendig na 20 minuten!

LET OP: Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund). Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Sigma Façade Topcoat Matt op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sigma Façade Topcoat Matt 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

Gyroscoopweg 120
1042AZ Amsterdam 
Letop:
Prijzen in de winkel kan afwijken met paar euro (minder/meer)van de webshop
NU lopen diverse acties!!!