De betaalwijze van uw bestelling bij Verfvoordelig.com 

U kunt bij  verfvoordelig.com op diverse manieren uw bestelling betalen. De betaling van uw bestelling is ook bepalend voor de levertijd. Wij garanderen maximale veiligheid voor uw betaling en uw gegevens. 

Betalen met Ideal (gratis en snel)
De meest gebruikte, voordeligste en de snelste manier van betalen is 
Ideal. Bij deze gratis betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaling is voor zowel particulieren als bedrijven.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.verfvoordelig.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn 
privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 
Betalen met Paypal
Als u in het bezit bent van een Paypal account dan kunt u door het invoeren van uw e-mailadres en uw Paypal wachtwoord de betaling afronden.


Vooruit betalen via uw bank (gratis)
U kunt kiezen om te bestellen en vooruit te betalen. U ontvangt dan van ons  een e-mail met betaalinformatie. Hierdoor kunnen wij snel uw betaling volgen.
De bestelling wordt na betaling in behandeling genomen, houd u rekening met 2 tot 3 dagen levertijd als u betaalt via vooruit betalen.

Betalen met pin of contant geld (gratis en snel)
Als u kiest om uw bestelling zelf af te halen dan kunt u in onze verfwinkel pinnen of contant betalen. 

Betalen op onze bankrekening (gratis)
Als bovenstaande betaalwijzen niet zijn geslaagd dan kunt u de factuur ook rechtstreeks op onze bankrekening overmaken. Vermeld dan altijd uw ordernummer bij de betaling. Houd u rekening met 2 tot 3 dagen levertijd als u betaalt via vooruit betalen en stuur na betaling een e-mail naar info@nhgbv.nl om het proces te versnellen.
ING bank: 
IBAN: NL39INGB0004456468 op naam van Verfvoordelig B.V 

 

Bestel online of kom langs

Bestel online of kom langs

1042AZ A'dam / Gyroscoopweg 120
T: 020 6673070 / @: verkoop@nhgbv.nl

Maandag -   06:30 t/m 16:30
Dinsdag.  -   06:30 t/m 16:30
Woensdag - 06:30 t/m 16:30
Donderdag -06:30  t/m 16:30
Vrijdag  -      06:30 t/m 14:00
Zaterdag  -   07.00  t/m 12:30
Zondag - Gesloten.