Winkelwagen Geen producten

Alabastine Ultra Verfstripper 1ltr

Alabastine Ultra Verfstripper 1ltr
Alabastine Ultra Verfstripper 1ltr
0 Reviews | Review toevoegen

ALABASTINE ULTRA VERFSTRIPPER 1LTR ( Ultra Afbijt) Voor het eenvoudig verwijderen van oude verflagen waarbij u geen gebruik hoeft te maken, of waarbij u geen gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een ve

€ 23,29 *
€ 15,22 *
Prijs per 1 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

Alabastine verfstripper

Voor het eenvoudig verwijderen van oude verflagen waarbij u geen gebruik hoeft te maken, of waarbij u geen gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een verfkrabber of een föhn kunt u de Alabastine verfstripper gebruiken. De Alabastine Ultra Afbijt verwijdert eenvoudig oude verflagen zonder het hout te beschadigen. Sommige ondergronden zijn moeilijk schoon te maken met hulpmiddelen zoals een verfkrabber, of zouden het hout dusdanig beschadigen dat u er veel meer tijd aan kwijt zou zijn dan u heeft of wat nodig is.

Wat is de Alabastine verfstripper?

De Alabastine verfstripper is een product dat de reactie aangaat met verf waardoor het los komt van de ondergrond, vervolgens kunt u met harde kwast, borstel of plamuurmes de oude verflagen scheiden van de ondergrond. De Alabastine verfstripper is verpakt in een handige pot van ongeveer 1 liter.

Hoe kunt u de Alabastine verfstripper het beste gebruiken?

Draag bij voorkeur handschoenen, de Alabastine verfstripper heeft een bijtende werking en kan irritatie veroorzaken op de huid, het is daarom sterk aan te bevelen hiervoor handschoenen te gebruiken waarbij u voldoende vingergevoeligheid heeft om toch nauwkeurig te werken. Objecten of andere ondergronden wat niet aangetast mag worden voldoende afdekken. 

  • Aanbrengen met kwast, min. 1 mm laagdikte, goed verdelen over het oppervlak.
  • Ca. 6 uur laten drogen tot harde laag (tip: smeer ’s avonds in, verwijder dag erna).
  • Na droging, verwijderen met harde handborstel, grote vlakke oppervlakken met plamuurmes.
  • Droge verfresten bij normaal huisvuil, het oppervlak met water reinigen.
  • Bij hardnekkige verfresten kan een 2e laag nodig zijn, evt. dan staalborstel gebruiken (let op voor beschadigingen).
  • Vermijd blootstelling aan hoge temperatuur en direct zonlicht.

Welke gereedschappen kan ik het beste gebruiken?

Veel heeft u niet nodig. Het product brengt u aan met, zoals u in de gebruikshandleiding kunt lezen met een kwast. Om losgeweekte verfresten te verwijderen gebruikt u een handborstel. Hardnekkige plaatsen kunt u het beste verwijderen met een staalborstel. Wij raden u wel aan wanneer u een staalborstel gebruikt dit extra voorzichtig te doen omdat dit het hout kan beschadigen. U kunt eventueel ook een plamuurmes gebruiken om losgeweekte verfresten van de Alabastine verfstripper te verwijderen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Voor 20:59 uur besteld, volgende dag in huis!* Geen verzendkosten vanaf €40

 

* = prijzen zijn inclusief BTW