Winkelwagen Geen producten

Alabastine Superafbijt Mcv 500ml

Alabastine Superafbijt Mcv 500ml
Alabastine Superafbijt Mcv 500ml
0 Reviews | Review toevoegen

ALABASTINE SUPERAFBIJT MCV 500ML Zoek je een supersterk afbijtmiddel? Alabastine Superafbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Kan ook gebruikt worden op steenachtige on

€ 11,01 *
€ 7,19 *
Prijs per 0,1 LTR

 

Aantal: 
Bestellen

ALABASTINE SUPERAFBIJT MCV 500ML Zoek je een supersterk afbijtmiddel? Alabastine Superafbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Kan ook gebruikt worden op steenachtige ondergronden. Voor het beste resultaat dekt je het ingesmeerde oppervlakte af, zo kan het oplosmiddel niet verdampen en blijft het langer werken.

Eigenschappen Alabastine superafbijt
Alabastine superafbijt

werkt al na 30 minuten
Verwijdert meerdere lagen in 1 keer
Voor alle verfsoorten
MC vrij
Verwerking van Alabastine superafbijt
Dek de omgeving af met folie (bv. een vuilniszak) Zorg voor voldoende ventilatie als u Alabastine superafbijt gaat gebruiken.
Draag bij voorkeur beschermende kleding, handschoenen en oogbescherming. Verwijder loszittende verflagen. Het oppervlak licht schuren. Breng Alabastine Super Afbijt dik aan. Laat minimaal 10 min. inwerken tot de verf gaat bladderen Verwijder verflagen met een plamuurmes of verfkrabber. Hardnekkige verflagen nogmaals behandelen en eventueel langer laten inwerken. Na het verwijderen ondergrond naspoelen met water. Goed laten drogen. Dan is het oppervlak overschilderbaar. Gereedschap schoonmaken met water en zeep. Opslag en gebruik niet boven 25¡C. Super Afbijt met goed gesloten deksel bewaren.

Tip bij het gebruik van Alabastine superafbijt
De werking van Super Afbijt kan verder worden versterkt door na het aanbrengen van het produkt het oppervlak af te dekken met huishoudfolie of een plastic tas (polyethyleen).

Benodigde gereedschappen
Platte kwast
plamuurmes
of verfkrabber.
Met de huidige verf afbijten van Alabastine kunt u ook zonder aantasting van het glas de verf veilig van glas verwijderen. Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels& voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen! Alabastine super afbijt is verkrijgbaar in onze webshop!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Voor 20:59 uur besteld, volgende dag in huis!* Geen verzendkosten vanaf €40

 

* = prijzen zijn inclusief BTW